Voorstellen

Ik ben Mellanie Poldermans, 30 jaar, getrouwd met Dennis, en moeder van 3 kinderen ; Jaimy 24-01-2004, Levi 31-01-2013 en Anna 14-07-2017.

Ons gezin

Ons gezin

We zijn allemaal gek op dieren en we hebben 4 katten; Nemo – Garfield – Noa en Lilly. Daarnaast heb ik paarden als mijn hobby. Omdat ik als moeder wel graag wil werken, maar er ook altijd voor mijn kindjes wil zijn, heb ik er voor gekozen om thuis te werken als gastouder. Dit doe ik nu al bijna 9 jaar met veel plezier.

Voordat ik als gastouder ben gaan werken heb ik de opleiding voor Paardenhouderij gevolgd, en daarna Helpende zorg en welzijn waarna ik in de zorg gewerkt heb. Door mijn affiniteit met dieren, ouderen en kinderen maakt het beroep als gastouder zich erg geschikt voor mij, ik ben erg zorgzaam ingesteld. Ik ben dan ook gediplomeerd gastouder en voldoe aan alle wettelijke eisen. Zo ga ik jaarlijks op herhaling Kinder EHBO en volg ik regelmatig cursussen.

Voor de kinderen die ook werkende ouders hebben, die buiten de deur moeten werken, wil ik graag een gezellig, veilig en vertrouwd ‘tweede thuis’ bieden.